Nyheder: Kom i kundens kikkertsigte med et Premium abonnement


Kom i kundens kikkertsigte med et Premium abonnement

Læs mere om de mange fordele der kommer med et Premium abonnement

Hvad er et Premium abonnement? 

Med et Premium abonnement hos Danish YellowPages får du en platform, hvor du kan vise  et fyldigt billede af din virksomheds produkter, services, værdier og mission.  

Premium pakkerne er en 100% gennemsigtig løsning, der hjælper din virksomhed til endnu større synlighed. Hos Danish YellowPages støtter vi op om små og mellemstore virksomheder. Vores hjerte banker også for iværksættere og start-ups. Derfor finder du dels en gratis løsning, hvor du kan prøve platformens effekt uden betaling. Og du kan vælge vores nye Premium løsning, som kickstarter din virksomhed, så den bliver fundet først af kunder og potentielle samarbejdspartnere. Alt sammen til meget rimelige priser.
 

Passer et Premium abonnement til mig? 

Et Premium abonnement er til dig, der er klar til at løfte virksomheden op på det næste  udviklingstrin.  

Du er f.eks. en start-up virksomhed eller iværksætter, som skal lancere et nyt produkt, og du søger kvalitativ og troværdig synlighed. På en Premium profil bliver du rangeret højere via pointsystemet.

Eller du er ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed, som gerne vil øge sin rækkevidde og blive fundet af kunderne og nye samarbejdspartnere online. Det får du  mulighed for med Premium abonnementets mange fordele.  

Du får 11 fordele med et Premium abonnement 

1. En fyldig og opdateret profil giver dig topplacering
Når du er oprettet som Premium abonnent, har du 100% kontrol med din profil. Jo bedre du udfylder profilen, jo bedre rangerer din virksomhed i søgeresultatet på Danish Yellow Pages. Din placering afgøres af pointsystemet og jævnlig opdatering af profilen - du skal derfor  ikke konkurrere med virksomheder, som betaler sig til en førsteplads - det er der ikke mulighed for på Danish YellowPages. Vi lægger vægt på at du får den bedste og mest relevante placering.  

2. Ingen skjulte algoritmer
Du kender det måske: Du søger i en database efter et lokalt firma, men den første virksomhed er en du skal rejse tværs gennem landet for at handle med. Ikke så relevant, vel?  Danish YellowPages giver dig gennemsigtige vilkår. Via det pointbaserede system får du en  organisk topplacering. Der er ingen skjulte algoritmer, der skubber konkurrenter foran.  

3. Giv kunden det fulde billede af din virksomhed
Du tegner selv din virksomhedsprofil på Danish Yellow Pages. Jo mere du gør ud af profilen, jo bedre kan kunderne danne sig et indtryk af virksomheden. Via tekst, links, billeder og  video kan du give kunderne reelle handlemuligheder for at købe eller få mere information. Premium giver f.eks. mulighed for at slå nyheder op på profilen, så dine kunder er opdaterede om nye produkter og spændende tiltag. Med et Premium abonnement kan du  også uden videre ændre i profilen, og give adgang til op til 3 administratorer.  

4. Put konkurrenterne i bakspejlet  
Med en fyldig profil på Premium stryger din virksomhed først over målstregen til maksimal synlighed. Det foregår gennem kvalitative links, der opbygges fra Danish YellowPages over de sociale medier til søgemaskinerne. Som Premium abonnent får du også op til 9 nøgleord, som du kan bruge på din profil, så du sikrer et godt søgeresultat. Som gratis abonnent får man kun op til 3 nøgleord.  

5. Bliv klogere på dine kunders adfærd med Google Analytics
Du får adgang til Google Analytics og dermed indsigt i hvordan dine kunder bruger din profil.  Du kan optimere og justere profilen, så du højner kundens brugeroplevelse.  

6. Ingen anmassende reklamer
Danish Yellow Pages er en reklamefri søgeside for virksomheder og iværksættere - og det vil  vi også være i fremtiden. Det er din virksomhed, der har scenen: Fortæl din historie - spring i  kundernes øjne - og udvid din rækkevidde. Uden generende reklamer, der skaber kølige  kunder.  

7. Spar 74% årligt i abonnement i forhold til konkurrenter
Vi tilbyder Premium abonnement til konkurrencedygtige priser, der ligger 74% lavere end  konkurrenters løsning.   For 1 års abonnement betaler du f.eks. kun 1.299 kr. eks. moms. Vi ved, at du som virksomhedsejer eller iværksætter skal prioritere dine midler. Et Premium abonnement er  billigt og sikrer dig kvalitativ synlighed - uden at det koster din højre arm.  

8. Mulighed for eksponering i Danish YellowPages´nyheder  
Din virksomhed kan også få en unik eksponering via nyheder og artikler, der tegner et  portræt af din virksomheds spændende og innovative tiltag. Eksponeringen kommer på Danish YellowPages' nyhedsside for virksomheder og iværksættere.  

9. Få internationale kontakter gennem brandet YellowPages
Danish YellowPages har mange søgende fra hele verden. Med et Premium abonnement kan din virksomhed blive fundet af internationale virksomheder og forbrugere, som kender og bruger YellowPages.   

10. Ingen hokus pokus eller skjulte vilkår
Der er ingen bånd der binder dig, når du tegner et Premium abonnement. Du kan melde dig  ud af abonnementet fra dag til dag. Hvis du f.eks. gerne vil slutte et Premium abonnement,  der er betalt for 1 år, får du pengene for den resterende periode retur.  

11. Jo længere abonnement - jo bedre rangering
Du kan frit vælge det abonnement, der passer til dig. Jo længere abonnement du tegner, jo  flere point får du, der afgør din placering i søgeresultatet. For eksempel giver køb af 1  måneds abonnement 15 point til din samlede rangering, mens 12 måneders abonnement  giver hele 130 point.  

Kom i kundens kikkertsigte med Premium abonnement.  

Danish Yellow Pages har 40.000 virksomheder, som hele tiden får nye kontakter, nye  netværk og bliver fundet af tilfredse kunder.  

Vil du være med?

Du kan blive Premium abonnent her

Brug for mere info? Du kan læse mere om fordelene ved Premium Abonnement her