Basic pakke fordele

Basic pakke fordele

 

Logo

Upload dit firmas logo for at styrke din branding og sikre at dit mærke bliver genkendt. Logoet vises ved siden af ​​firmaets navn på resultatsiden.

 

Virksomhedsbeskrivelse

Lav en catchy og interessant virksomhedsbeskrivelse, der klart viser, hvorfor kunder skal vælge dig over konkurrenterne. Informer om din historie, din vision, dine salgsargumenter og den værdi, du giver til dine kunder.
Du kan skrive en tekst på op til 4500 tegn, med et eksempel på 500 tegn, der vises i søgeresultaterne.

 

Kontaktoplysninger, beliggenhed og åbningstider

Indsæt alle relevante oplysninger i forbindelse med din åbningstid og alle de muligheder der er for at komme i kontakt med jer: firmaets telefonnummer, faxnummer, kundeservice nummer, e-mail adresse og placering.

 

Link til hjemmeside og sociale medier

Hvis du har et websted og vedligeholder en social media-tilstedeværelse, kan du linke til dine sider, så kunderne kan finde ud af mere om dine produkter og tjenester samt aktuelle, tidsbegrænsede tilbud.

 

Ubegrænsede billeder og YouTube-videoer

Et billede er mere værd en tusinde ord - og vi tillader dig at fortælle en endeløs historie.
Upload dine bedste billeder og videoer og opret et levende galleri, der vil styrke dit varemærkes identitet.
Ud af de billeder og videoer, du uploader, kan du vælge op til 6 billeder for at dukke op under dit navn på søgeresultatsiden.

 

Ranking point

Vi mener, at konsistens bygger et brand. Så vi har skabt et unikt pointbaseret system, hvorefter virksomheder bliver ranket af vores søgemaskine.
Systemets algoritme er enkel: Jo mere fuldstændig din profil er, og jo mere aktiv du er, desto flere point får du. Og jo flere point du får - jo højere er din position på søgeresultatsiden.
Med Danish Yellowpages bliver du belønnet for hver enkelt aktivitet på din virksomheds side.

 

Søgeord

Brug af søgeord hjælper potentielle kunder med at finde dit mærke. Jo flere søgeord du bruger - jo større er din chance for opdagelse.


Opret dit firma med gratis basic pakke

Se de ekstra fordele ved premium pakke