Our mission

OM OS
 

Danish Yellowpages IVS har arbejdet for at promovere dansk erhvervsliv siden 1997.

 

Vores mål er at skabe værdi ved at forbinde danske virksomheder med internationale partnere.


Selv om vi har eksisteret i en rum tid, definerer vi stadig os som et iværksætter-selskab i hjertet og sjælen, og vi vil altid lytte til markedet og give den bedst mulige kundeservice.

 

På grund af vores opstartsrødder og -mentalitet lever og ånder vi for alle de dygtige, hårdtarbejdende og visionære iværksættere i Danmark, og vi vil gerne promovere så mange som muligt af disse spændende start-ups, og vores prispolitik vil altid afspejle dette.


Vi har skabt en platform, hvor virksomheder kan informere om deres produkter og tjenester, kommunikere nyheder ud og skabe forbindelser, og hvor potentielle kunder kan få et overblik over virksomheden og få direkte adgang til alle virksomhedens social-media kanaler, alt sammen samlet på en side.


Som en specialiseret digital platform er Danish YellowPages et godt værktøj til virksomheder, der ønsker at øge deres synlighed på internettet.

 

Vores mål er at levere de mest opdaterede og omfattende data til enhver tid, men vi vil også levere dem på den smukkeste måde, så vi kan inspirere vores brugere og få dem til at komme tilbage igen og igen for information og inspiration.

 

Hvis du, mod forventning, ikke fandt det du søgte efter, så tøv ikke med at sende en mail til vores kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

 

Med venlig hilsen

Jens Schmidt

Founder