Fordelene ved at bruge os

FORDEL VED AT BRUGE OS

 

Her er nogle gode grunde til, at DanishYellowpages yder et værdifuldt bidrag til din forretningsindsats:

 

Du kan nemt få dit budskab ud

Yellowpages.dk er annoncefri. Derfor fremhæves dit budskab og dine produkter uden ”støj på linjen”.

 

Du kommer til de rigtige kunder

Vores søgeordsbaserede søgning giver brugerne mulighed for at finde dine produkter, når de søger et produkt, der ligner de søgeord, du placerer på.

 

Gør indtryk

Med så mange virksomheder, der tilbyder deres produkter på dagens marked, er det svært at differentiere fra dine konkurrenter. Yellowpages.dk er et professionelt netværk, hvor du kan vise, hvad din virksomhed virkelig handler om. Udover at annoncere begrænset tilbud og nyheder relateret til din virksomhed, kan du oprette et komplet billede af din virksomhed ved at dele din mission, vision og kerneværdier, der tydeligt viser dine kunder, hvad der skiller dig fra enhver anden markedsaktør i din branche.

 

Pointbaseret ranking

Vi har udviklet et unikt, pointbaseret ranking system som gør at de bruger der oploader billeder, videoer, tekst og linker til deres social media profiler og jævnligt opdaterer profilen vil blive placeret øverst i søgeresultaterne. Dermed sikrer vi at det altid er de mest relevante profiler der vises – til gavn for alle.

 

Passer til alle budgetter

Vi er et lille firma og betragter stadig os selv som en start-up. Vi lever og ånder vi for alle de dygtige, hårdtarbejdende og visionære iværksættere i Danmark, og vi vil gerne promovere så mange som muligt af disse. Da vi ved at iværksættere ofte lever på begrænsede budgetter, er det et erklæret mål at vores prispolitik altid skal gøre det attraktivt at være repræsenteret på vores platform.

Yellowpages.dk tilbyder forskellige pakker, men fælles for dem alle er, at de er meget overkommelige i pris, både i forhold til vores konkurrenter og i forhold til hvad du får for pengene.

 

Lyder det spændende? KLIK HER for at oprette din Yellowpages profil nu.